قرص آلپرازولام (زاناكس) چيست؟ عوارض، فوايد، روش ترك و طرز مصرف

۲۰ بازديد

در اين مطلب با استفاده از چندين مجله معتبر پزشكي و نظر متخصصان، شما را با عوارض جانبي، كاربردها، روش ترك و نكات مصرف اصولي قرص آلپرازولام معروف به زاناكس آشنا مي كنيم.

آلپرازولام چيست؟

  • آلپرازولام يك داروهاي تجويزي است كه تحت نامهاي تجاري Alprazolam Intensol, Xanax يا Xanax XR دردسترس است.
  • اين دارو بصورت يك داروي ژنرال (عمومي) هم موجود ميباشد. داروهاي ژنرال معمولا ارزانتر از داروهاي تجاري هستند.
  • قرص خوراكي آلپرازولام بصورت قرص سريع الاثر و آهسته رهش در دسترس است. آلپرازولام بصورت مايع هم موجود است. همه فرمهاي دارو خوراكي هستند.
  • قرص آهسته رهش به آهستگي در طول زمان در جريان خون آزاد ميشود. قرص سريع الاثر سريعتر وارد جريان خون ميشود. قرص آهسته رهش تنها براي درمان اختلال هراس مورد استفاده قرار ميگيرد.
  • اين دارو براي مديريت اختلالات اضطراب يا اختلال هراس مورد استفاده قرار ميگيرد.(انواع اختلالات اضطراب در ايران را ببينيد!)
  • اين دارو ميتواند در كوتاه مدت براي تسكين علايم اضطراب يا اضطراب مرتبط با افسردگي استفاده شود.
  • براي اضطرابهاي روزانه ي معمول نيازي به درمان با اين دارو نيست.
  • آلپرازولام ميتواند همراه با داروهاي ديگر و بعنوان بخشي از درمانهاي تركيبي استفاده شود.

ادامه مطلب لينك زير:

قرص آلپرازولام (زاناكس) چيست؟ عوارض، فوايد، روش ترك و طرز مصرف

شاید دوست داشته باشید بدانید قرق آلپرازولام 0.5 برای چیست. این یک داروی آنزیودیازپین است که به عنوان یک داروی ضداضطراب به کار می‌رود. قرص آلپرازولام 0.5 میلی‌گرم یکی از اقدامات درمانی برای مدیریت اختلالات اضطراب و ترس می‌باشد. این دارو با اثر بر روی سیستم عصبی مرکزی، بهبود علائم اضطرابی که ممکن است در افراد به وجود بیاید، ایجاد می‌کند. از آلپرازولام به‌طور معمول برای کنترل اضطراب‌های عامه‌پذیر، اختلال اضطراب اجتماعی، و اختلال وسواسی-اجباری استفاده می‌شود.

 

در مواردی که افراد به شدت با احساسات ناامنی، نگرانی‌ها یا ترس‌های غیرمتناسب مواجه هستند، قرص آلپرازولام ممکن است به عنوان یک ابزار موثر برای بهبود این وضعیت‌ها مورد استفاده قرار گیرد. با این حال، مصرف این دارو باید تحت نظر پزشک باشد و دقیقاً به توصیه و نسخه پزشک پیروی شود، زیرا ممکن است اثرات جانبی و وابستگی به طور نامطلوبی تاثیرگذار باشد. همچنین، قبل از هر تغییر در درمان یا قطع دارو، مهم است که با پزشک مشورت شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.